Списание за дизайн
Списание за дизайн
Люлка, Люлеещи Се Столове

Dimdim

Люлка, Люлеещи Се Столове Lisse Van Cauwenberge създаде това многообразно многофункционално решение, което служи като люлеещ се стол, а също и като люлка, когато два стола Dimdim се съединят заедно. Всеки от люлеещия се стол е изграден от дърво със стоманени опори и завършен в фурнир от орех. Два стола могат да бъдат монтирани един към друг с помощта на две скрити скоби под седалката, за да образуват бебешка люлка.

Име на проекта : Dimdim, Име на дизайнерите : Lisse Van Cauwenberge, Име на клиента : Lisse..

Dimdim Люлка, Люлеещи Се Столове

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.