Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайн И Концепция За Прическа

Hairchitecture

Дизайн И Концепция За Прическа HAIRCHITECTURE е резултат от асоциация между фризьор - Gijo и група архитекти - FAHR 021.3. Мотивирани от Европейската столица на културата в Гимараес 2012, те предлагат идея за сливане на две творчески методологии „Архитектура и прическа“. С темата за бруталистичната архитектура резултатът е невероятна нова прическа, обозначаваща преобразена коса в абсолютно общение с архитектурни структури. Представените резултати имат смел и експериментален характер със силна съвременна интерпретация. Работата в екип и уменията бяха решаващи за превръщането на привидно обикновена коса.

Име на проекта : Hairchitecture, Име на дизайнерите : FAHR 021.3, Име на клиента : Redken Portugal.

Hairchitecture Дизайн И Концепция За Прическа

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.