Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кампанията За Осведомяване На Hiv

Fight Aids

Кампанията За Осведомяване На Hiv ХИВ е заобиколен от много слухове и дезинформация. Стотици тийнейджъри в света се заразяват с ХИВ всяка година чрез незащитен секс или споделяне на игли. Много по-малък брой тийнейджъри с ХИВ са родени от майки, които са били заразени. Днес има надежда, че хората, които живеят с ХИВ, може дори никога да не се разболеят, точно както няма лек за вируси като настинка и грип. Хората, живеещи с вируса, трябва да бъдат изключително внимателни, за да не поемат рискове (като например незащитен секс), които биха могли да изложат другите на ХИВ.

Име на проекта : Fight Aids, Име на дизайнерите : Shadi Al Hroub, Име на клиента : American University of Madaba.

Fight Aids Кампанията За Осведомяване На Hiv

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.