Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Sibilo

Пръстен Пръстенът Сибило обръща внимание на своята простота. Неутралният тон на бялото злато служи като чиста повърхност, която отразява цвета на скъпоценния камък, а настройката на напрежението на скъпоценния камък не позволява на никой друг елемент да привлече вниманието от турмалина - един от най-добрите скъпоценни камъни, открити в Бразилия и основният елемент на това парче бижута.

Име на проекта : Sibilo, Име на дизайнерите : Brazil & Murgel, Име на клиента : Brazil & Murgel.

Sibilo Пръстен

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.