Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ароматният Дифузор

Magic stone

Ароматният Дифузор Magic Stone е много повече от домакински уред, е в състояние да създаде вълшебна атмосфера. Формата му е вдъхновена от природата, мислеща за камък, изгладен от водата на река. Водният елемент символично е представен от вълната, която отделя горната част от долната част на тялото. Водата е ключовият елемент на този продукт, който чрез ултразвук разпилява водата и ароматното масло, създавайки студена пара. Мотивът на вълната служи за създаване на атмосферата чрез LED светлината, която плавно променя цветовете. Поглаждайки капака, активирате бутона за капацитет, който контролира всички функции.

Име на проекта : Magic stone, Име на дизайнерите : Nicola Zanetti, Име на клиента : Segnoinverso Srl.

Magic stone Ароматният Дифузор

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.