Списание за дизайн
Списание за дизайн
Конзола

Mabrada

Конзола Уникална конзола, изработена от боядисано дърво с каменно покритие, показваща стара автентична кафемелачка, която се връща към османския период. Йордановски охладител за кафе (Mabrada) беше възпроизведен и изваян, за да стои като един от краката от противоположната страна на конзола, където седи мелницата, създавайки очарователно парче за фоайе или хол.

Име на проекта : Mabrada , Име на дизайнерите : May Khoury, Име на клиента : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Конзола

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.