Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторант

Rio

Ресторант Намира се в Кувейт Сити в район, който е добре известен с бутикови ресторанти. Rio Churrascaria е една от първите бразилски стекхаус, които се отварят в региона. Целта беше да се създаде луксозно, но неформално пространство за хранене, което да отразява марката на Rio и това е уникален начин за сервиране на храна (Rodizio Style).

Име на проекта : Rio, Име на дизайнерите : Rashed Alfoudari, Име на клиента : Rio.

Rio Ресторант

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.