Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Пространството

Samlee

Офис Пространството Без суетни детайли, Samlee Office е проектиран чрез простота ориенталска естетика. Тази концепция съвпада с бързо развиващия се град. В това силно работещо информационно общество проектът представя интерактивната връзка между града, работата и хората - един вид интимно съотношение на активност и инерция; прозрачно наслагване; празен пропуск.

Име на проекта : Samlee, Име на дизайнерите : Yongcai Huang, Име на клиента : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Офис Пространството

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.