Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лентата С Музика На Живо

Lido Cafe

Лентата С Музика На Живо Първият етаж е изпитание под вода, а вторият етаж е опит над водата. Подводното изживяване включва лек орган на фона на сцената, DMX LED задна осветена мотивирана стъклена лента с рибена скала, светодиодни копринени фенери DMX във формата на риба, резервоари за риба в отворите на прозорците и цялото пространство е осветено с светлини с ефект H2O. На втория етаж тънки вертикални ивици от огледало при произволно разстояние са вградени в стената на стената на гората. Лазерните светлини и движението се отразяват в огледалните ленти и преувеличават усещането за движение, като същевременно подсказват слънчевата светлина през дърветата

Име на проекта : Lido Cafe, Име на дизайнерите : Mario J Lotti, Име на клиента : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Лентата С Музика На Живо

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.