Списание за дизайн
Списание за дизайн
Очила

Mykita Mylon, Basky

Очила Колекцията MYKITA MYLON е изработена от лек полиамиден материал, отличаващ се с изключителна индивидуална настройка. Този специален материал се създава слой по слой благодарение на техниката за селективно лазерно синтероване (SLS). Чрез преосмислянето на традиционната кръгла и овално-кръгла форма на панто за зрелище, която беше модерна през 30-те години на миналия век, моделът BASKY добавя ново лице към тази колекция от очила, която първоначално е била предназначена за използване в спорта.

Име на проекта : Mykita Mylon, Basky, Име на дизайнерите : Mykita Gmbh, Име на клиента : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Очила

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.