Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градската Пейка

Eternity

Градската Пейка Две седнали пейки, изработени от течен камък. Два здрави блока осигуряват удобно и обхващащо усещане за сядане и в същото време се грижат за стабилността на системата. Краищата на пейката са разположени по такъв начин, че да неутрализира и най-малкото движение. Това е пейка, която зачита съществуващата инфраструктура на градска среда. Въвежда се лесна инсталация на място. Точките за закрепване вече няма, просто пуснете и забравете. Внимавайте, Висшето е близо. о да.

Име на проекта : Eternity, Име на дизайнерите : George Drakakis, Име на клиента : Escofet.

Eternity Градската Пейка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.