Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторант

Man Hing Bistro

Ресторант Man Hing Bistro, обслужващ менюто на ресторант за чай в Хонконг, е ежедневно място за хранене в района на Нан Шан, Шенжен. Ресторантът е на първия етаж и е свързан към входа на приземното ниво чрез стълбище. Вдъхновени от ъгълността на оформлението, ние играем с различни ивици и ги композираме в някои триъгълни шарки, които са отличителни в ресторанта. Заобиколен от млечно кафяви места за сядане и дървени / черни огледални облицовки, алуминиевите ивици, увиващи се по стълбището към касата, определено са привлекателно място.

Име на проекта : Man Hing Bistro , Име на дизайнерите : Chi Ling Leung, Име на клиента : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ресторант

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.