Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прожектор, Интериорното Осветително Тяло

Zen

Прожектор, Интериорното Осветително Тяло Дзен е нов и напълно адаптивен прожектор, за да отговори на всякакви технически нужди на клиентите и осигурява, освен това, естетическата красота на автентично парче интериорен дизайн. Дзен е един от най-малките прожектори на пазара. По този начин ZEN е много по-добре интегриран в средите, в които е инсталиран, без да генерира и инвазивно присъствие. Това се постига също така, като е много адаптивен към цветовете, естествените гори и др. Дизайнът на Дзен се основава на вечни форми, ориентирани към функционалност и простота, лов за дълготрайна, беззвучна и незабравима красота.

Име на проекта : Zen, Име на дизайнерите : Rubén Saldaña Acle, Име на клиента : Arkoslight.

Zen Прожектор, Интериорното Осветително Тяло

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.