Списание за дизайн
Списание за дизайн
Центърът За Продажба На Недвижими Имоти

MIX C SALES CENTRE

Центърът За Продажба На Недвижими Имоти t е център за продажби на недвижими имоти. Оригиналната архитектурна форма е стъклена квадратна кутия. Цялостният интериорен дизайн може да се види от външната страна на сградата, а интериорният дизайн изцяло се отразява от котата на сградата. Има четири функционални зони, мултимедийна дисплейна зона, зона за показване на модела, зона за диван за договаряне и зона за показване на материали. Четирите функционални области изглеждат разпръснати и изолирани. Затова приложихме лента, за да свържем цялото пространство, за да постигнем две дизайнерски концепции: 1. свързване на функционалните зони 2. Оформяне на кота на сградата.

Име на проекта : MIX C SALES CENTRE, Име на дизайнерите : Kris Lin, Име на клиента : .

MIX C SALES CENTRE Центърът За Продажба На Недвижими Имоти

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.