Списание за дизайн
Списание за дизайн
Графика За Ваканционната Къща

SAKÀ

Графика За Ваканционната Къща PRIM PRIM студио създаде визуална идентичност за къща за гости SAKÀ, включително: име и дизайн на лого, графика за всяка стая (дизайн на символи, шарки на тапети, дизайн за снимки на стени, апликации за възглавници и др.), Дизайн на уебсайт, пощенски картички, значки, картички с имена и покани. Всяка стая в къща за гости SAKÀ представя различна легенда, свързана с Друскининкай (курортен град в Литва, в който се намира къщата) и околностите. Всяка стая има свой символ като ключова дума от легендата. Тези икони се появяват в интериорната графика и други обекти, формиращи нейната визуална идентичност.

Име на проекта : SAKÀ, Име на дизайнерите : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Име на клиента : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Графика За Ваканционната Къща

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.