Списание за дизайн
Списание за дизайн
Концепция За Адаптивни Бижута

Jewel Box

Концепция За Адаптивни Бижута Jewel Box е концепция за адаптивни бижута, базирани на използването на тухли за играчки като "лего". С този принцип можете да правите, отменяте и преработвате всеки път друго бижу! Jewel Box съществува както в готови за носене, така и в бижута със скъпоценни камъни или бижута за модния подиум. Като отворена концепция, развитието на Jewel Box никога няма да завърши: можем да продължим да създаваме нови форми и да използваме нови материали. Jewel Box позволява да се създават през всеки сезон покриващи плочи с цветове и модели, следващи модата за дрехи.

Име на проекта : Jewel Box, Име на дизайнерите : Anne Dumont, Име на клиента : Anne Dumont.

Jewel Box Концепция За Адаптивни Бижута

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.