Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брошката

The Sunshine

Брошката Характерна особеност на това бижу е, че тук се използва голям камък сложна форма, която е настроена на невидима (въздушна) рамка. Изгледът на бижутерийния дизайн отваря само камъни, скриващи технологията на сглобяване. Самият камък се държи от две, ненатрапчиви тела и тънка плоча, обсипана с диаманти. Тази плоча е в основата на всички брошки за носеща конструкция. Той държи и втория камък. Цялата композиция стана възможна след сложния основен шлифовъчен камък.

Име на проекта : The Sunshine, Име на дизайнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Брошката

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.