Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дистанционно

STILETTO

Дистанционно RC Stiletto е дистанционно управление, което работи с помощта на жироскопи. Дизайнът придружава елегантните детайли на новите телевизори от висок клас. Тънката форма на Stiletto наподобява вълшебна пръчица. Детайлите му, тъй като долният капак е с меко докосване, а извитата форма предлага удобно задържане за потребителя. Козметичната част в горния център на дистанционното събира бутоните и създава фокусна точка за потребителя. Освен това създава поле за персонализиране. Покритието им дава обратна връзка за въртенето.

Име на проекта : STILETTO, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

STILETTO Дистанционно

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.