Списание за дизайн
Списание за дизайн
Персонализирано Персонално Устройство

BENT

Персонализирано Персонално Устройство Създаден с принципа на масово персонализиране, задоволявайки по-добре нуждите на потребителите в рамките на ограниченията на масовото производство. Основното предизвикателство в този проект беше да се създаде дизайн, който да отговаря на различни нужди на четири потребителски групи в рамките на ограниченията на масовото производство. Три основни елемента за персонализиране са дефинирани и се използват за разграничаване на продукта за тези потребителски групи: 1. споделяне на екрана2 .настройка на височината на екрана3. комбинация клавиатура-калкулатор. Персонализиран модул за вторичен екран е прикрепен като решение и уникална персонализираща комбинация клавиатура-калкулатор е опора

Име на проекта : BENT, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

BENT Персонализирано Персонално Устройство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.