Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шиша, Наргиле, Наргиле

Meduse Pipes

Шиша, Наргиле, Наргиле Елегантните органични линии са вдъхновени от подводен морски живот. Шиша тръба като мистериозно животно, оживяващо с всяко вдишване. Идеята ми за дизайн беше да разкрия всички интересни процеси, които протичат в тръбата, като бълбукане, димен поток, плодова мозайка и игра на светлини. Постигнах това чрез увеличаване на съотношението на стъклото и главно като повдигнах функционалната зона до нивото на очите, вместо традиционните тръби от шиша, където почти скритият на нивото на земята. Използването на истински парченца плод вътре в стъкления корпус за коктейли повишава изживяването до ново ниво.

Име на проекта : Meduse Pipes, Име на дизайнерите : Jakub Lanca, Име на клиента : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Шиша, Наргиле, Наргиле

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.