Списание за дизайн
Списание за дизайн
Конвертируемо Устройство За Образование

Pupil 108

Конвертируемо Устройство За Образование Ученик 108: Най-достъпното Windows 8 конвертируемо устройство за образование. Нов интерфейс и изцяло нов опит в обучението. Ученик 108 огражда света на таблетите и лаптопите, превключвайки между тях, за подобряване на представянето в образованието. Windows 8 отваря нови възможности за обучение, което позволява на студентите да се възползват изцяло от функцията на сензорния екран и безбройните приложения. Част от Intel® образователни решения, Pupil 108 е най-достъпното и подходящо решение за класни стаи по целия свят.

Име на проекта : Pupil 108, Име на дизайнерите : Jp Inspiring Knowledge, Име на клиента : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Конвертируемо Устройство За Образование

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.