Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прах И Метла

Ropo

Прах И Метла Ropo е концепция за балансиране на прах и метла, която никога не пада на пода. Благодарение на малкото тегло на резервоара за вода, разположен в дъното на отделението за прах, Ropo се поддържа балансиран естествено. След лесно почистване на праха с помощта на правата устна на прахообразния съд, потребителите могат да щракнат метлата и съда за прах заедно и да я поставят като едно цяло, без опасението тя някога да падне. Съвременната органична форма има за цел да внесе простота в интериорните пространства, а функцията за люлеещо се весело колебание възнамерява да забавлява потребителите, докато почистват пода.

Име на проекта : Ropo, Име на дизайнерите : Berk Ilhan, Име на клиента : .

Ropo Прах И Метла

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.