Списание за дизайн
Списание за дизайн
Висулка Светлина

Prometheus ILight

Висулка Светлина Проектът улавя момента, в който Прометей открадва знания от Боговете, за да може да го сподели с човечеството. Той е проектиран да служи като защитна обвивка. Светлината от сферата е топла, защото е само фракция. Кубът представлява източника, самите богове и е снабден с лента от светодиоди, генерираща студена светлина, границата между двете нива на съществуване и възприятие.

Име на проекта : Prometheus ILight, Име на дизайнерите : Ionut Sur, Име на клиента : Ionut Sur.

Prometheus ILight Висулка Светлина

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.