Списание за дизайн
Списание за дизайн
Висулка Светлина

Prometheus ILight

Висулка Светлина Проектът улавя момента, в който Прометей открадва знания от Боговете, за да може да го сподели с човечеството. Той е проектиран да служи като защитна обвивка. Светлината от сферата е топла, защото е само фракция. Кубът представлява източника, самите богове и е снабден с лента от светодиоди, генерираща студена светлина, границата между двете нива на съществуване и възприятие.

Име на проекта : Prometheus ILight, Име на дизайнерите : Ionut Sur, Име на клиента : Ionut Sur.

Prometheus ILight Висулка Светлина

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.