Списание за дизайн
Списание за дизайн
Clamphell Notebook За Образование

Pupil 107

Clamphell Notebook За Образование Ученик 107: Поредна стъпка в бъдещото образование. Вдъхновяващите знания никога не са били толкова лесни. Ученик 107 изследва огромен свят от нови възможности за учене. Комбинирайки авангарден дизайн, включващ HD стандарти, с производителност на течности на Windows 8, Pupil 107 е специално създаден да отговори на образователните потребности на учениците от цял свят. Добре дошли в най-високото ниво на качествено образование.

Име на проекта : Pupil 107, Име на дизайнерите : Jp Inspiring Knowledge, Име на клиента : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Clamphell Notebook За Образование

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.