Списание за дизайн
Списание за дизайн
Творческото Ремоделиране

Redefinition

Творческото Ремоделиране Проектът беше кратък, за да запази планинския контекст, без да излъчва селски спомени за преобладаващите планински жилищни типологии. Той включваше основен ремонт на типична планинска къща. Всичко ще бъде направено на място, като се използват като основни материали метал, борова дървесина и минерални агрегати, човешки труд и експертиза. Основната идея беше да се даде възможност на обектите да придобият употреба и сантиментална стойност, след като собствениците ще ги намерят за полезни и познати, както и да проектират предвид преобразуващата сила на материалите.

Име на проекта : Redefinition, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : BllendDesignOffice.

Redefinition Творческото Ремоделиране

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.