Списание за дизайн
Списание за дизайн
Коледната Картичка

Season´s Greetings

Коледната Картичка Хартията е изработена от 100% памук, който със своята мекота има приятен допир, подчертавайки връзката с модата. Ясният и стилистичен дизайн на картичката подчертава идентичността на CBR като водеща компания в съвременните ежедневни женски дрехи. Рудолф червеният нос комбинира бизнес и Коледа: На пръв поглед роговете му са непроменени, само вторият поглед показва дребната промяна от закачалката. Освен този детайл, именно шалът разкрива характера на модна компания.

Име на проекта : Season´s Greetings, Име на дизайнерите : Jens Lattke, Име на клиента : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Коледната Картичка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.