Списание за дизайн
Списание за дизайн
Активният Високоговорител

db60

Активният Високоговорител Активният високоговорител db60 е истински създаден за потребители на мобилни устройства. Стилът на високоговорителя db60 се основава на наследството и простотата на северния дизайн език. Лесността на използване се отразява в оригиналната форма и минималистичните характеристики. Високоговорителят няма бутони, а изчистеният дизайн го прави подходящ за монтиране, където е необходим страхотен звук. Db60 е на границата между домашното аудио и интериорния дизайн.

Име на проекта : db60, Име на дизайнерите : DNgroup Design Team, Име на клиента : DNgroup.

db60 Активният Високоговорител

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.