Списание за дизайн
Списание за дизайн
Компютърната Мишка

Snowball

Компютърната Мишка Snowball е проектиран да работи по обратен начин по отношение на използването на конвенционална мишка. Устройството има проста, но привличаща вниманието форма, завършена с уникална командна единица, може да бъде персонализирана както от алтернативни случаи, така и от цветовете на командния модул, както и от различни функции, които се възползват от дизайна и принципа на работа. С вградена вътрешна система, съдържаща два оптични тракера, Snowball следи повърхността в две перпендикулярни равнини. Тази способност освобождава използването, персонализирайки потребителското изживяване напълно.

Име на проекта : Snowball, Име на дизайнерите : Hakan Orel, Име на клиента : .

Snowball Компютърната Мишка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.