Списание за дизайн
Списание за дизайн
Компютърната Мишка

Snowball

Компютърната Мишка Snowball е проектиран да работи по обратен начин по отношение на използването на конвенционална мишка. Устройството има проста, но привличаща вниманието форма, завършена с уникална командна единица, може да бъде персонализирана както от алтернативни случаи, така и от цветовете на командния модул, както и от различни функции, които се възползват от дизайна и принципа на работа. С вградена вътрешна система, съдържаща два оптични тракера, Snowball следи повърхността в две перпендикулярни равнини. Тази способност освобождава използването, персонализирайки потребителското изживяване напълно.

Име на проекта : Snowball, Име на дизайнерите : Hakan Orel, Име на клиента : .

Snowball Компютърната Мишка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.