Списание за дизайн
Списание за дизайн
Pitch + Roll + Gps Устройство

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps Устройство Защо пътеките са плоски, когато пътеките не са? Първа в световната концепция, Trail Ranger ви позволява да записвате ъглите на изкачване, спускане и преобръщане на вашия офроуд автомобил на GPS карта и да го споделяте с колегите си извън пътя. Създаден от нашата платформа AXYZ-карти, Trail Ranger ви дава и персонализиран сигнал за преобръщане, когато платформата ви се наклони твърде опасно. Сега покажете на света безумните ъгли, които сте завладели! Защото вашият свят не е плосък! За повече подробности относно Trail Ranger и да изтеглите като iPhone / iPad приложение, моля посетете: http://puckerfactors.com/trailranger

Име на проекта : Trail Ranger, Име на дизайнерите : Anjan Cariappa M M, Име на клиента : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps Устройство

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.