Списание за дизайн
Списание за дизайн
Pitch + Roll + Gps Устройство

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps Устройство Защо пътеките са плоски, когато пътеките не са? Първа в световната концепция, Trail Ranger ви позволява да записвате ъглите на изкачване, спускане и преобръщане на вашия офроуд автомобил на GPS карта и да го споделяте с колегите си извън пътя. Създаден от нашата платформа AXYZ-карти, Trail Ranger ви дава и персонализиран сигнал за преобръщане, когато платформата ви се наклони твърде опасно. Сега покажете на света безумните ъгли, които сте завладели! Защото вашият свят не е плосък! За повече подробности относно Trail Ranger и да изтеглите като iPhone / iPad приложение, моля посетете: http://puckerfactors.com/trailranger

Име на проекта : Trail Ranger, Име на дизайнерите : Anjan Cariappa M M, Име на клиента : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps Устройство

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.