Списание за дизайн
Списание за дизайн
Цифровото Изкуство

Surface

Цифровото Изкуство Ефирната природа на парчето поражда нещо осезаемо. Идеята идва от използването на водата като елемент за предаване на концепцията за напластяване и повърхност. Дизайнерът е очарован от създаването на нашата идентичност и ролята на тези около нас в този процес. За него ние "повърхност", когато покажем нещо от себе си.

Име на проекта : Surface, Име на дизайнерите : Grégoire A. Meyer, Име на клиента : .

Surface Цифровото Изкуство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.