Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трансформиращият Се Диван

Mäss

Трансформиращият Се Диван Исках да създам модулен диван, който да може да се трансформира в няколко отделни решения за сядане. Цялата мебел се състои само от две различни парчета с еднаква форма, за да образуват разнообразни решения. Основната структура е същата странична форма на подлакътниците, но само по-дебела. Облегалките за ръце могат да бъдат завъртени на 180 градуса, за да промените или продължите основното парче на мебелите.

Име на проекта : Mäss, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : .

Mäss Трансформиращият Се Диван

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.