Списание за дизайн
Списание за дизайн
Органичното Зехтин

Epsilon

Органичното Зехтин Зехтинът Epsilon е продукт с ограничено издание от био маслинови горички. Целият производствен процес се извършва на ръка, като се използват традиционни методи, а зехтинът се бутилира нефилтрирано. Ние проектирахме тази опаковка, като искаме да гарантираме, че чувствителните компоненти на високо питателния продукт ще бъдат получени от потребителя от мелницата без никакви промени. Използваме бутилката Quadrotta, защитена с обвивка, вързана от кожа и поставена в ръчно изработена дървена кутия, запечатана с уплътняващ восък. Така потребителите знаят, че продуктът идва директно от мелницата без никаква намеса.

Име на проекта : Epsilon, Име на дизайнерите : George Gouvianakis, Име на клиента : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Органичното Зехтин

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.