Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стойка За Закачалки

Nobolu

Стойка За Закачалки Проектиран от Shinn Asano с фон в графичния дизайн, Sen е колекция от стоманени мебели от 6 части, която превръща 2D линии в 3D форми. Всяко парче, включително „стойка за закачалки nobolu“, е създадено с линии, които минимизират излишъка, за да изразят както формата, така и функционалността в редица приложения, вдъхновени от уникални източници като традиционните японски занаяти и шарки. Стойка за закачалки Nobolu е вдъхновена от формите на японските йероглифи. Дъното е трева, средата е слънцето, а горната е дърво, което означава, че слънцето изгрява.

Име на проекта : Nobolu, Име на дизайнерите : Shinn Asano, Име на клиента : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Стойка За Закачалки

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.