Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовникът

Quantum

Часовникът Исках различна форма, форма, която предизвикваше мисли за спортни коли и скоростни лодки. Винаги съм обичал външния вид на остри линии и ъгли и това се появи в моя дизайн. Циферблатът представя 3D изживяване на зрителя и има няколко "нива" в циферблата, които се виждат от всеки ъгъл, на който часовникът може да се гледа. Създадох приставката за каишка, за да се закрепи директно в часовника, с крайна цел да осигуря на ползвателя интегрирано и триизмерно изживяване.

Име на проекта : Quantum, Име на дизайнерите : Elbert Han, Име на клиента : Han Designs.

Quantum Часовникът

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.