Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Идентичност

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Визуалната Идентичност Le Coffret е очарователно дизайнерско легло и закуска в сърцето на Вале д'Аоста. Проектът е замислен в абсолютно спазване на автентичния стил: следователно каменните стени, дървените греди и античните мебели. Кръг, символизиращ небето над триъгълника, представляващ планината, където се намира B&B, от идеята за изкачването на човека в небето. Шрифт на Onciale, преработен в модерна версия, за да запомни келтския произход на долината, правилно балансира и поддържа силен и важен символ, за да се получи най-накрая лого, което е лесно за разпознаване и лесно хваща окото.

Име на проекта : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Име на дизайнерите : Laura Ferrario, Име на клиента : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Визуалната Идентичност

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.