Списание за дизайн
Списание за дизайн
Гъвкавият Офис

Suivez le guide

Гъвкавият Офис Тази концепция е създадена за конкурс за дизайн, организиран от провинция Западна Фландрия. Задачата беше да запълни голямо празно пространство, което е в средата на няколко офиса, с мебели, където потребителите могат да се събират. Ръководството на Suivez le е серия от 7 тома шперплат, в които позволява на потребителя да упражнява друга дейност. Те могат лесно да променят местоположението на всяка кутия според функцията, от която се нуждаят. „Suivez-le-guide“ прекъсва конвенциите в областта на офис мебелите. Той е отговор на търсенето на други начини за работа и комуникация.

Име на проекта : Suivez le guide, Име на дизайнерите : Five Am, Име на клиента : Five AM.

Suivez le guide Гъвкавият Офис

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.