Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вътрешното Осветление

Jordan Apotheke

Вътрешното Осветление Подкрепяйки изразителната архитектура на аптечния интериор, функционалните осветителни тела са ненатрапчиви по външния си вид, като привличат вниманието към ефекта на светлината, вместо върху дизайна на техните тела. Осветителните тела за основно осветление са или интегрирани в висящи осветителни тела, проследяващи формата на мебелите, или са монтирани отстрани на окачения таван, като го пазят възможно най-свободно. По този начин, потребителите могат да се съсредоточат върху пътеката на светлината, водеща през аптеката, състояща се от RGB-LED плочки с подсветка, които съответстват на цвета на също динамично осветени броячи

Име на проекта : Jordan Apotheke, Име на дизайнерите : Conceptlicht GmbH, Име на клиента : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Вътрешното Осветление

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.