Списание за дизайн
Списание за дизайн
Скрин

Chilim

Скрин "Chilim by Mirko Di Matteo" е мебелна линия, създадена с пренаредени 80 годишни винтидж килими от Босна. Тези оригинални мебелни парчета са уникални (всяка част е различна), екологични (изработени с рециклирани винтидж килими) и социално отговорни (запазват традицията на старите тъкачи). Комбинирайки килимите с „метален хардуер за полет“ (като рамки), ние създадохме неразрушими парчета, които ще запазят иначе изгубените винтидж килими завинаги като функционални елементи за показване в нашите домове.

Име на проекта : Chilim, Име на дизайнерите : Matteo Mirko Cetinski, Име на клиента : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Скрин

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.