Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тахографният Програмист

Optimo

Тахографният Програмист Optimo е новаторски сензорен продукт за програмиране и калибриране на всички цифрови тахографи, монтирани в търговски превозни средства. Фокусирайки се върху скоростта и лекотата на използване, Optimo съчетава безжична комуникация, данни за приложението на продукта и множество различни връзки на сензори в преносимо устройство за използване в кабината на автомобила и в сервиза. Проектиран за оптимална ергономичност и гъвкаво позициониране, неговият зададен интерфейс и иновативен хардуер значително подобряват изживяването на потребителя и отнемат програмирането на тахографа в бъдеще.

Име на проекта : Optimo, Име на дизайнерите : LA Design , Име на клиента : Stoneridge.

Optimo Тахографният Програмист

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.