Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Дребно

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Интериорният Дизайн На Дребно Клиентът търси креативен дизайн, за да представи добре марката. Името „Hiveometric“ се формира от две думи „кошер“ и „геометричен“, което просто казва основната концепция и визуализира дизайна. Дизайнът е вдъхновен от продукта герой на марката, електрически котлон с форма на пчелна пита. Предполаган като струпване на пчелни пита, функции за стени и тавани в кокетни облицовки безпроблемно свързват и взаимодействат сложни геометрични форми. Линиите са деликатни и изчистени, което води до елегантен съвременен вид, символизиращ безкрайното въображение и креативност.

Име на проекта : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Име на дизайнерите : Alain Wong, Име на клиента : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Интериорният Дизайн На Дребно

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.