Списание за дизайн
Списание за дизайн
Преносимият Корпус На Батерията

Parallel

Преносимият Корпус На Батерията Подобно на iPhone 5, Parallel е настроен да успокоява потребителите със супер батерия от 2500mAh - това е огромен 1.7X живот. Това е изключително удобно за потребителите, които винаги са в движение и използват пълноценно възможностите на iPhone. Parallel е подвижна батерия с допълващ се твърд поликарбонатен калъф. Щракнете, когато се изисква повече мощност. Извадете, за да олекотите теглото. Ергономично е проектиран да се побере добре в ръцете ви. С вграден светкавичен кабел и 5 цвята, съответстващи на защитен калъф, той има същата дължина като iPhone 5.

Име на проекта : Parallel, Име на дизайнерите : Appcessory Pte Ltd, Име на клиента : Gosh!.

Parallel Преносимият Корпус На Батерията

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.