Списание за дизайн
Списание за дизайн
Свещници

Hermanas

Свещници Ерманас е семейство дървени свещници. Те са като пет сестри (хермани), готови да ви помогнат да създадете уютна атмосфера. Всеки свещник има уникална височина, така че комбинирайки ги заедно, ще можете да симулирате ефекта на осветление на свещи с различен размер, като просто използвате стандартни чаени светлини. Тези свещници са изработени от обърнат бук. Те са боядисани в различни цветове, което ви позволява да създадете своя собствена комбинация, за да се поберат на любимото ви място.

Име на проекта : Hermanas, Име на дизайнерите : Maurizio Capannesi, Име на клиента : .

Hermanas Свещници

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.