Списание за дизайн
Списание за дизайн
Свещници

Hermanas

Свещници Ерманас е семейство дървени свещници. Те са като пет сестри (хермани), готови да ви помогнат да създадете уютна атмосфера. Всеки свещник има уникална височина, така че комбинирайки ги заедно, ще можете да симулирате ефекта на осветление на свещи с различен размер, като просто използвате стандартни чаени светлини. Тези свещници са изработени от обърнат бук. Те са боядисани в различни цветове, което ви позволява да създадете своя собствена комбинация, за да се поберат на любимото ви място.

Име на проекта : Hermanas, Име на дизайнерите : Maurizio Capannesi, Име на клиента : .

Hermanas Свещници

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.