Списание за дизайн
Списание за дизайн
Входната Маса

organica

Входната Маса ORGANICA е философски образ на Фабрицио на всяка органична система, в която всички части са свързани помежду си, за да създадат съществуване. Дизайнът се основаваше на сложността на човешкото тяло и на човешката предварителна концепция. Зрителят се води в възвишено пътуване. Вратата на това пътуване са две масивни дървени форми, които се възприемат като бели дробове, след това алуминиев вал с конектори, наподобяващ гръбнака. Зрителят може да намери усукани пръти, които приличат на артерии, форма, която може да се тълкува като орган, а финалът е красива шаблонна чаша, здрава, но крехка, точно като човешката кожа.

Име на проекта : organica, Име на дизайнерите : Fabrizio Constanza, Име на клиента : fabrizio Constanza.

organica Входната Маса

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.