Списание за дизайн
Списание за дизайн
Comode

shark-commode

Comode Комод, обединен с отворен рафт, и това дава усещането за движение, а две части го правят по-стабилен. Използването на различни повърхности и различни цветове позволява да се създават различни настроения и може да бъде инсталиран сред различни интериори. Затвореният комод и отвореният рафт дава илюзията за живо същество.

Име на проекта : shark-commode, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

shark-commode Comode

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.