Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Опаковките

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Дизайнът На Опаковките Проектът беше да създаде чисто ново впечатление със съществуващата опаковка на продукта, от която клиентът ми не беше впечатлен. Това е първият продукт, който INNOTIVO е правил някога, клиентът ми очакваше моят дизайн да постави еталон за бъдещите продукти в бъдеще и тази опаковка на продукти успешно изпълни начина на INNOTIVO на дизайн, футуристично и силно визуално въздействие.

Име на проекта : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Име на дизайнерите : Jeffery Yap ®, Име на клиента : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Дизайнът На Опаковките

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.