Списание за дизайн
Списание за дизайн
Люлеещ Се Стол

WIRE

Люлеещ Се Стол Използвайки CNC техниката на валцоване, WIRE се формира от две парчета алуминиеви тръби. Въпреки че е функционален стол, той изглежда като проводници, висящи на плоска повърхност. Мястото за сядане е скрито в тръбите. Столът има уникална структура с много добър самобаланс. Това е трайно, стабилно и устойчиво парче с ниска материална цена и луксозен външен вид. WIRE се произвежда лесно. Също така леките и устойчиви на ръжда материали го правят добър за използване на открито и на закрито.

Име на проекта : WIRE, Име на дизайнерите : Hong Zhu, Име на клиента : .

WIRE Люлеещ Се Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.